Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Székesfehévárról érkezett a legtöbb jelzés a viharkárokról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 14.

ImageAz elmúlt - valamivel több mint 24 órában - a székesfehérvári tűzoltók (október 13-án 6:00 órától 14-én, 9 óra 45 percig) 37 esetben vonultak az erős szél okozta károk elhárításához, felszámolásához. - kaptuk a hírt Bisztricz Anettől, a tűzoltóság szóvivőjétől - Kedden 8 óra 30 perctől egészen 17:00 óráig a székesfehérvári tűzoltóság három gépjárműfecskendője és az emelőkosaras jármű 20 tűzoltóval, valamint a híradó ügyeleten a jelzéseket rögzítő és az egységek tájékoztatását végző, az irányításában segítő tűzoltó folyamatosan dolgozott.

Tovább...
 
Viharos szél, számtalan bejelentés Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageNyugtalan volt az elmúlt éjszaka a székesfehérvári tűzoltók számára. A hétfő éjjel felerősödő viharos szél miatt az éjszaka folyamán és a kedd reggeli órákban is több esetben kérték a tűzoltók segítségét, elsősorban Székesfehérvár területén. Viharkár miatt kedd reggel 9:00 óráig nyolcszor vonultak a tűzoltók. A Közép-Dunántúli Régióban, így Fejér megye és Székesfehérvár területén is narancs riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely szerint a legerősebb széllökések meghaladhatják a 90 km/h-t.

Tovább...
 
Kamionnal ütközött egy autó a 81-esen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 12.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat hétfőre virradó éjjel. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a 81-es főúton Sárkeresztes magasságában egy személygépkocsi és egy kamion ütközött. Az autó az árokba vágódott, a vezetője a helyszínen életét vesztette. A tejfölt szállító kamion üzemanyagtartálya felszakadt, amelyből a gázolaj az útra és az árokba folyt.

Tovább...
 
Késnek a vonatok Székesfehérvár és Budapest között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 07.

ImageElromlott a biztosítóberendezés Kápolnásnyék és Gárdony között ma reggel, ezért késésekre kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon. A szerelvényfordulók miatt a vonatok a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon sem közlekednek pontosan. A meghibásodott berendezést a MÁV Zrt. szakemberei várhatóan a késő délutáni órákra tudják megjavítani.

 
Forgalomkorlátozások burkolatjavítás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 05.

ImageBurkolatjavítási munkákat végeznek ma – és szükség esetén holnap - a Mátyás Király krt.-on, az Eszperantó térnél, és a Várkörútnál. – kaptuk a hírt Mészáros Attilától, a Székesfehérvári Városgondnokság Kft. sajtóreferenségtől. Az építés alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kerül sor:

Tovább...
 
Lovaskocsival ütközött egy furgon Soponya közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 03.

ImageLovaskocsi balesetéhez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat pénteken este. Bisztricz Anettől, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy Soponya és Kálóz között a fogat egy román rendszámú furgonnal ütközött. A balesetben a kocsis súlyos sérüléseket szenvedett, a póniló elpusztult. A furgonból nagy mennyiségű olaj folyt az útra.

Tovább...
 
Hármas karambol a Király soron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 02.

ImageKét személygépkocsival ütközött egy autó csütörtökön este Székesfehérváron. Bisztricz Anettől, a Tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a Király soron a Gáz utca felől a Budai út irányába haladó Mercedes Viano összeütközött a szemből érkező Volkswagen Polo oldalával, majd a bal elejével a Volkswagen mögött haladó Toyota Corolla Verso bal elejének csapódott. A mentők a helyszínről egy gyermeket könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Tovább...
 
A magyar gazdát partnerként, s nem ellenségként kell kezelni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 01.

"Már hivatalosan is bejelentették, hogy a mezőgazdasági támogatások kifizetésével kapcsolatos szabálytalanságok és eljárási hibák miatt az Európai Unió jelentős pénzösszegeket fizettet vissza Magyarországgal. A történtek több szempontból is bizonyítják a szocialista kormány alkalmatlanságát. Nem elég, hogy a kormány - az ÁSZ megállapítása szerint is - képtelen maradéktalanul elhozni Brüsszelből a Magyarországnak járó uniós forrásokat, de még azt a keveset is vissza kell fizetnünk, mert a magyar kormány képtelen szabályszerűen felhasználni a keretet."

Tovább...
 
Szemét és bozótos égett Velence közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 26.

ImageJelzés érkezett a székesfehérvári tűzoltóságra, miszerint Velence és Pusztaszabolcs között tűz van, és egy nádfedésű marhaistálló ég. Bisztricz Anettől, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivőjétől megtudtuk, hogy a székesfehérvári tűzoltók mellett a dunaújvárosi lánglovagok is siettek a helyszínre, ahol kiderült, hogy szerencsére nem az istálló ég, hanem egy egykori mezőgazdasági telephely romjai között a felhalmozott szemét és bozótos kapott lángra.

Tovább...
 
Útburkolat javítás miatt forgalomkorlátozás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. szeptember 23.

Székesfehérvár Városgondnoksága tájékoztatja a közlekedőket, hogy október 5-én és szükség esetén 6-án a Székom Kft. burkolatjavítási munkákat végez a Mátyás Király körűton az Eszperantó térnél és a Várkörútnál.

Tovább...
 
Fehérvári Vigasságok és Lecsófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. szeptember 22.

Tisztelettel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a főzésben résztvevő csapatok kóstolóin túl a szervezők 600 adag lecsót készítettnek és azt egy büfésátorból árusítják a kilátogatóknak. A főzésben résztvevő csapatok egyébként reggel fél hattól foglalhatják el helyeiket. A „Lecsóutca” 20 óráig tart nyitva, ezt követően kezdődik a terület takarítása és visszarendezése.

Tovább...
 
<< Első < Előző 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1827 - 1837 / 2094